Зарежда Събития

Трета зимна школа „Енергетика и Климат“

Детайли

Начало:
2 февруари, 2023 г.
Край:
3 февруари, 2023 г.
Категория за Събитие:

Организатори

Ютилитис
ЦОУ (Стопански факултет на СУ)

Списание „Ютилитис“ – месечно бизнес издание за инфраструктура и енергетика, публични и комунални услуги заедно с Центъра за образователни услуги (ЦОУ) на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организира

ТРЕТА ЗИМНА ШКОЛА

„Енергетика и Климат“

която ще се проведе на 02.02. и 03.02.2023 г.

 

Целта на зимната школа е да предостави на участниците от енергийния сектор качествено след‎дипломно обучение, посредством актуална информация относно основите, практиката и развитията ‎в контекста на трансформация на енергийния сектор.‎

Обучението е насочено към студенти, докторанти и млади експерти. Обучаващите се в специалности, които имат пряка връзка с провежданата школа, както и докторанти, които провеждат своите изследвания в областта, ще имат възможността да се включат без такса участие. Предварително одобрение ще се изисква на база изпратено CV и кратко (до 1 стр.) мотивационно писмо. Вижте повече в секция „Регистрация“.

За да бъдат постигнати гореописаните цели, ние от сп. „Ютилитис“ и от Центъра за образователни услуги на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, разчитаме на лектори, които имат дългогодишен експертен опит и знания в областта на мениджмънта в енергетиката.

 

При успешно завършване на обучението участниците ще получат СЕРТИФИКАТ от Центъра за образователни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

 

Програма

Очаквайте подробности

 

Лектори

Очаквайте подробности

 

Регистрация

Очаквайте подробности