Зарежда Събития
 • Това събитие е минало събитие.

Utilities&Ptrs webinar: “SAP решения за Вашия бизнес“

Детайли

Дата:
5 май, 2020 г.
Час:
15:00 - 16:30
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.publics.bg

Място

zoom платформа на ЮТИЛИТИС

Организатори

Ютилитис
SAP

Списание „Ютилитис“ – месечно бизнес издание за инфраструктура и енергетика, публични и комунални услуги заедно със SAP организира

УЕБИНАР
Utilities&Ptrs “SAP решения за Вашия бизнес“

на 05 май 2020 г. от 15:00 до 16:30 часа

 

Семинарът е без такса участие и ще се проведе през платформата Webinars на ZOOM, в рамките на 90 мин.

Ще научите за двете платформи Qualtrics и Ariba, които се предоставят с безплатен достъп в условията на криза и които позволяват на Вашия бизнес да управлява отношенията с основни контрагенти като доставчици, клиенти и служители.

Ралица и Илия са експерти с дългогодишен опит в имплементирането на решения за бизнеса. За да се възползвате от SAP платформите сега, ще можете да се консултирате с тях, както по време на семинара, така и след това.

 

Програма

5 май 2020 г.:

 

14:55 – 15:00

Отваряне на уебинара

 

15:00 – 16:30

Представяне на SAP – Венцислав Христов, Senior Аcount Executive, SAP Bulgaria;

 

SAP Qualtrics – Илия Кръстев, Senior Presales Executive, SAP Bulgaria:

 • Трите основни качества на Qualtrics;
 • Кратък преглед на системата;
 • Q&A.

 

Ariba в енергийния сектор – Ралица Василева, Business Architect, SAP Bulgaria:

 • Работа в мрежа от над 4,8 милиона доставчика;
 • Стратегически доставки;
 • Управление на договори;
 • Снабдяване;
 • Партньорство;
 • Фактуриране и доставки;
 • Q&A.

 

За SAP

SAP, компания ориентирана към „изживяването” и задвижвана от Интелигентното предприятие, е пазарен лидер в сектора за приложен бизнес софтуер и помага на компании от всички индустрии и от всякакъв мащаб да оперират пълноценно и възможно най-успешно. 77% от приходите от търговски сделки в глобален мащаб минават през системи на SAP. Високотехнологичните решения на компанията, свързани с machine learning, IoT и различен тип анализи, трансформират бизнеса на над 440 000 бизнес клиенти и обществени организации. С над 20-годишен опит на българския пазар, SAP България помага за развитието на местния бизнес и допринася за качествено по-добър живот на хората. За повече информация, моля, посетете www.sap.com/bulgaria.

 

Qualtrics XM

Пандемията COVID-19 промени ежедневието на служителите и бизнеса изцяло. Само ако успеем да се вслушаме в обратната връзка, да я разберем и да предприемем съответни действия ще можем всички заедно да продължим да сме ефективни w бизнеса и да излезем по-силни от настоящата криза. Повече за потенциала и приложимостта на решенията от Qualtrics в различните индустрии ще разберете на уебинара.

 

SAP Ariba

Със SAP Ariba Solution компаниите в енергийния сектор могат да управляват в цялост процеса от снабдяване до разчети с доставчици. Чрез това облачно решение ще притежавате по-добра B2B колаборация със своите партньори и ще разполагате с гаранция за съответствие между поръчки и фактури. Ariba предоставя проследимост в реално време на доставки на суровини, материали и услуги и информация за статуса им на плащане.

 

Лектори

 

Илия Кръстев

Илия Кръстев e старши ръководител търговски дейности в SAP SEE, където е отговорен за ERP портфолиото от продукти, както и разработката на нови бизнес модели за клиенти свързани с аналитични алгоритми, IoT, Big Data, дигитална иновация построени върху плаформата на SAP. В момента Илия преподава ,,Управление на проекти“ на английски език в магистратура „Електронен бизнес и електронно управление“ във ФМИ на СУ „Климент Охридски“.

 

Ралица Василева

По образование Ралица е инженер, като завършва своята специализация ,,ERP системи“ в Технически университет – София. В момента заема позиция на бизнес архитект в екипа на SAP България. Индустриите, за които Ралица отговаря, са енергийният и публичен сектор.

 

Регистрация

Краен срок за регистрация: 10:00 часа, 5 май, 2020 г.

* Регистрацията е безплатна!

РЕГИСТРАЦИЯ

 

Платформа за уебинара

Курсът ще се проведе през платформата „Webinars“ на zoom – регистрираните участници ще получат персонална инструкция за записване. Тестов webinar за проба (само инсталиране на добавка към браузър) – >>линк за проба<<.

Платформата позволява следните действия:

 • Включване със или без микрофон и камера
 • Включване през телефон, таблет, лаптоп или десктоп компютър
 • Онлайн дискусия с лекторите и участниците (chat функция и Q&A функция)
 • Въпроси и отговори в реално време
 • Персонален чат с лекторите
 • Последваща комуникация с лекторите (по имейл/телефон)

Видео указания за влизане в zoom webinar: