Зарежда Събития

Втора лятна школа „Фасилити мениджмънт“

Детайли

Начало:
25 август, 2021 г.
Край:
27 август, 2021 г.
Категория за Събитие:
Уебсайт:
www.facilities.bg

Място

zoom платформа на ФАСИЛИТИС

Организатор

ЦОУ (Стопански факултет на СУ)
Уебсайт:
www.uni-sofia.bg/feba

Списание „Фасилитис“ – професионалното бизнес издание за всички теми, свързани с фасилити мениджмънт: управлението на процесите и системите в сгради, съоръжения и автомобилни паркове, заедно с Център за образователни услуги (ЦОУ) на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ организира

ВТОРА ЛЯТНА ШКОЛА

„Фасилити мениджмънт“

която ще се проведе ОНЛАЙН от 25.08.2021 г. до 27.08.2021 г.

 

Партньори

 

 

След поредицата успешни енергийни обучения, осъществени от сп. Ютилитис и ЦОУ/Стопански факултет, тази година издателство „Пъблик сървисис“ организира и лятна школа по „Фасилити мениджмънт“ за общността на списание „Фасилитис“.

Целта на лятната школа е да предостави на участниците от фасилити мениджмънт компании, фасилити мениджмънт отдели, компании-доставчици на услуги и собственици на сгради сектор качествено след-дипломно обучение, посредством актуална информация относно основите, практиката и развитията в контекста на фасилити мениджмънта. Допълнително, чрез висока интерактивност целим обучението да служи за възможност за обмяна на опит и изграждане на връзки, както между самите участниците, така и между различните лектори, спонсори и организатори.

Участници в лятната школа ще бъдат студенти, докторанти, млади експерти, мениджъри, и служители в областта на управлението на недвижими имоти, пропърти и фасилити мениджмънт, управление на собствеността, технически услуги, и др.

За да бъдат постигнати гореописаните цели, ние от сп. „Фасилитис“ и от Центъра за образователни услуги на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, разчитаме на лектори, които имат дългогодишен експертен опит и знания в областта на фасилити мениджмънта.

Тази година, студенти и докторанти от специализирани програми ще бъдат поканени да вземат участие без такса. Предварително одобрение ще се изисква на база изпратено CV и кратко (до 1 стр.) мотивационно писмо. Вижте повече в секция „Регистрация“.

Предишното издание на лятната школа се осъществи с подкрепата на Шнайдер Електрик България (генерален спонсор), СентърМайн (спонсор), България Инженеринг (спонсор) и БГФМА (през 2019 г.).

 

При успешно завършване на обучението участниците ще получат СЕРТИФИКАТ от Центъра за образователни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Платформа за е-обучение

Курсът ще се проведе през платформата „Webinars“ на zoom – регистрираните участници ще получат персонална инструкция за записване. Тестов webinar за проба (само инсталиране на добавка към браузър) – >>линк за проба<<.

Платформата позволява следните действия:

  • Включване със или без микрофон и камера
  • Включване през телефон, таблет, лаптоп или десктоп компютър
  • Онлайн дискусия с лекторите и участниците (chat функция и Q&A функция)
  • Въпроси и отговори в реално време
  • Персонален чат с лектора
  • Последваща комуникация с лектора (по имейл/телефон)

Видео указания за влизане в zoom webinar:

Програма

25.08.2021 г.
сряда

 
26.08.2021 г.
четвъртък

 
27.08.2021 г.
петък

 

Лектори

Очаквайте подробности

 

Вижте повече за предишните издания на школата

Първа лятна школа „Фасилити мениджмънт“ – 2019 г.

 

Регистрация

Краен срок за регистрация: 23 август 2021 г.

0 лв.*

Такса за участие за студенти и докторанти
* пишете до info@facilities.bg с три имена, дата и място на раждане, CV и кратко мотив. писмо преди 23.08.2021 г.

240 лв.

Такса за участие за 1 участник от организация

198 лв.

За един участник при 1+ регистрации от една организация

Всички цени са с включен ДДС

РЕГИСТРАЦИЯ