Зарежда Събития

Шеста лятна школа „Мениджмънт в енергетиката“

Детайли

Начало:
12 септември, 2023 г.
Край:
14 септември, 2023 г.
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.publics.bg

Организатори

Ютилитис
ЦОУ (Стопански факултет на СУ)

Място

Стопански факултет, СУ
бул. "Цариградско шосе" № 125, блок 3 (Стопански факултет, СУ "Св. Климент Охридски")
София, 1113 България
+ Google Map
View Място Website

Списание „Ютилитис“ – месечно бизнес издание за инфраструктура и енергетика, публични и комунални услуги заедно с Центъра за образователни услуги (ЦОУ) на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организира

ШЕСТА ЛЯТНА ШКОЛА

„Мениджмънт в енергетиката“

която ще се проведе ПРИСЪСТВЕНО на 12-13-14 септември 2023 г.
в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ (bit.ly/feba-map)

 

Целта на лятната школа е да предостави на участниците от енергийния сектор качествено след-дипломно обучение, посредством актуална информация относно основите, практиката и развитията в контекста на мениджмънта в енергийния отрасъл. Допълнително, чрез висока интерактивност целим обучението да служи за възможност за обмяна на опит и изграждане на връзки, както между самите участниците, така и между различните лектори, спонсори и организатори.

Участници в лятната школа в предходните издания бяха студенти, докторанти, млади експерти, мениджъри, и служители в областта на сферата на услугите от общ интерес, финансови организации, ИТ компании, представители на държавни институции и други.

И тази година студенти и докторанти от специализирани програми ще бъдат поканени да вземат участие без такса. Очаквайте подробности в началото на лятото.

За да бъдат постигнати гореописаните цели, ние от сп. „Ютилитис“ и от Центъра за образователни услуги на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, разчитаме на лектори, които имат дългогодишен експертен опит и знания в областта на мениджмънта в енергетиката.

Предишните издания на лятната школа се проведоха с подкрепата на редица водещи енергийни компании. Вижте страниците на лятната школа през 2022 г., 2021 г., 2020 г., 2019 г. и 2018 г..

 

При успешно завършване на обучението участниците ще получат СЕРТИФИКАТ от Центъра за образователни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

 

Програма

Очаквайте подробности

 

Лектори

Очаквайте подробности

 

Вижте повече за предишните издания на школата

Пета лятна школа „Мениджмънт в енергетиката“ – 2022 г. Четвърта лятна школа „Мениджмънт в енергетиката“ – 2021 г. Трета лятна школа „Мениджмънт в енергетиката“ – 2020 г. Втора лятна школа „Мениджмънт в енергетиката“ – 2019 г. Първа лятна школа „Мениджмънт в енергетиката“ – 2018 г.

 

Регистрация

Очаквайте подробности